Paasstukjesactie 2018

By 29 september 2014 Actualiteiten No Comments

De stichting ‘Behoud Franse Klooster’ organiseert een Paasstukjesactie waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de herbouw van het orgel uit de Kapel van het Franse Klooster.

De paasstukjes zullen gemaakt worden door vrijwilligers van de stichting geholpen door echte vakmensen.

De kosten van een paastukje bedraagt een vrijwillige bijdrage.
Als minimum bedrag vragen wij € 11,00 en voor de vrienden van de stichting € 9,00.

U kunt het paasstukje telefonisch of per email bestellen: 06-30567774 of info@stichtingbehoudfranseklooster.nl  t/m 12 maart (bestellingen s.v.p. tijdig doorgeven, want bij het bereiken van de limiet worden bestellingen niet meer aangenomen).

Het paasstukje kan afgehaald worden op vrijdag 23 maart in de ochtend tussen 09.30u en 13.00u en in de middag tussen 14.30u en 17.30u en op zaterdag 24 maart, gedurende de hele dag tussen 09.30u en 17.00u in de winkel van Dieteren Klinkers op de Steenweg 43 te Sittard.

Het paasstukje kan op bovenstaande data ook bij u thuis op afspraak bezorgd worden (tegen een kleine meerprijs). De betaling hoeft pas contant voldaan te worden bij het afhalen of bezorgen.

Klik hier voor het affiche van de paasstukjesactie (PDF).

Affiche paasstukjesactie 2018