Oproep Vriend ‘Franse Klooster’ Contributiejaar 2019

By 30 september 2014 Actualiteiten No Comments

Het jaar 2018 begint ten einde te lopen, en daarmee ook het contributiejaar van het lidmaatschap tot vriend van het Franse Klooster, Kapel en Orgel.

De stichting kan niet zonder haar vrienden. Mede dankzij uw gewaardeerde steun en uw bijdrage van € 15,- per jaar, kan de stichting aan haar doelstellingen werken en hiermee opkomen voor het behoud van het Franse Klooster, Kapel en orgel.

Wij blijven waakzaam als het gaat om het behoud van dit beeldbepalend gebouw en conservatie van de aanwezige waardevolle glas-in-lood ramen van Nicolas en Bemelmans. Tevens blijven wij de afspraken bewaken met de nieuwe eigenaren m.b.t. de restauratie en nieuwe invulling van het complex.

We zijn ver gevorderd met de plannen om het orgel uit het Franse Klooster en het orgel van de St. Michielskerk gelegen aan de markt te Sittard uit te bouwen tot een volwaardig concertorgel voor Sittard en omgeving.

U steunt ons zeer door vriend te blijven om onze doelstellingen te realiseren. Voor de landelijke Cultuurfondsen en andere Landelijke Financiële Steunorganisaties, de grote geldgevers, is het belangrijk dat de Stichting gesteund wordt door “Onze Vrienden”.

Het verschuldigde bedrag van € 15,- kunt u overmaken op de rekening van de stichting NL31 RABO 0140152857 ten name van ‘Vriend Franse Klooster’. Bij de omschrijving kunt u uw voor- en achternaam invullen.

Na de betaling ontvangt u een bevestiging van het secretariaat.

Bent u nog geen ‘Vriend’ van de stichting? En u wilt zich aanmelden? Wees welkom! Klik op deze link voor aanmelden als ‘nieuwe Vriend’.