Uitnodiging ‘Lente – Concert’ 19 mei a.s.

By 30 september 2014 Actualiteiten No Comments

Uitnodiging:  Lenteconcert op zondag 19 mei a.s. in de Kerk van het Apostolisch Genootschap te Sittard

De Stichting ‘Behoud Franse Klooster’ organiseert een ‘Lente – Concert’ op zondagmiddag 19 mei 2019 om 15.00 uur in de Kerk van het Apostolisch Genootschap, gelegen aan de Kromstraat 8, 6133 AB Sittard-Ophoven.

U kunt deze middag genieten van koorzang en solozang met orgel- en pianobegeleiding.

Het concert zal verzorgd worden door het Gemengd Zangkoor van het Apostolisch Genootschap en mezzosopraan Ellen Zimmer. De orgel- en pianobegeleiding zal verzorgd worden door Jo Canten.

De toegang van het concert betreft een vrije gave voor de restauratie van het orgel uit het Franse Klooster.

Indien u met de auto komt dan kunt u het beste parkeren in de Kromstraat of de Geuweg.
Er is een beveiligde fietsenstalling. Het kerkgebouw is met rolstoel en scootmobiel toegankelijk en er is ringleiding aanwezig in het kerkgebouw.

U bent van harte welkom!

Klik hier voor het affiche in PDF van het Kerstconcert.

Affiche Lenteconcert 19 mei 2019