Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke ingebruikname / het feestelijke openingsconcert van het gerestaureerde pijporgel uit de Kapel van het Franse Klooster, tot continuo-orgel voor de parochiekerk H. Hart te Overhoven-Sittard, op zondag 7 augustus a.s. om 15.00 uur in de parochiekerk H. Hart van Jezus te Overhoven, Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard. Het concert wordt verzorgd door organist Tjeu Zeijen en baroktrombonist Harrie Ries! U bent allemaal van harte uitgenodigd!

Voor degene die niet aanwezig kunnen zijn bestaat er de mogelijkheid om het concert via de livestream te volgen.

Meer informatie volgt nog.

VIDEO ORGELRESTAURATIE (herbouw continuo-orgel)

Wij willen op onze website regelmatig een video plaatsen met een update over de voortgang van de herbouw van het pijporgel afkomstig uit de Kapel van het Franse Klooster tot continuo-orgel. Klik op deze link voor het bekijken van de video’s.